Post by demifotina on Feb 11, 2022 13:01:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pieredze bez maksas ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Mad GunZ: online game Laga qtjl
Tas netiek atjaunināts
Tas būtībā ir tikai Minecraft ar ieročiem, piemēram, jūs nevarat darīt labāk, bet vienkārši nokopēt Minecraft un nedaudz ieroču
Nav slikti, lai būtu labāk
Šī nav laba spēle, tā netiek ielādēta, kad tā sākas, tāpēc nespēlējiet šo spēli
Sveiki, man ļoti patika šī spēle, bet problēma ir tāda, vai jūs varat padarīt šo spēli labāku, es domāju grafiku, ieročus, apvalkus, es būšu laimīgs 😊 Un padarīt šo spēli līdzīgu fortnite. Tas būtu ideāls paldies
Tas ir sliktāk nekā pagājušajā reizē, ir skumji, kāpēc nav ieroču
Man patika šī spēle, bet diemžēl spēlē ir daudz hakeru/krāpnieku, kas sabojās jūsu prieku, izstrādātājiem ir jāsper agresīvi soļi pret šiem spēlētājiem. UN nevajadzīgas reklāmas arī ļoti satrauc...
Man patīk šī spēle, bet šaušanas laikā ieroči nedarbojas, lūdzu, izlabojiet to
Man patīk spēlēt šo spēli, bet man ir problēma ar manām bruņām, jo es tās uzlieku savai spēlei, un tā turpina avarēt, izlabojiet šo
Kad jūs sasniedzat LVL 11, šī spēle pārvēršas par spēli, kurā ir jāmaksā, lai uzvarētu. Vakar man bija 10 LVL un šī spēle bija tik jautra. Bet tagad jūs pat nevarat spēlēt šo spēli, un jūs vienmēr uzreiz nomirstat. Lūdzu, padariet ieročus lētākus un spēli labāku.
Tas ir labi, bet tas ātri zaudēja savienojumu
Hei, paskaties, šī spēle ir labākā, pat ja spēlējat 1 gadu, jums nebūs garlaicīgi
Šī spēle ir brīnišķīga, taču tajā ir DAUDZ kļūdu, izejas poga nedarbojas, tā mani izsit no spēlēm, un ne vienmēr ir atsākšanas poga, taču tās ir visas kļūdas, taču šī joprojām ir lieliska spēle, tās kļūdas. ir jālabo, piemēram, izejas poga neiedegas zilā krāsā, tā vienkārši tur, un es noklikšķināju un nekas nenotiek, un tad es spēlēju spēli, es nomira un respawn poga neparādījās, un tad spēles vidū tā izmeta mani no spēles un teica, ka es pārtraucu savienojumu
Aizmirsu, kā tas izskatās
Es mīlu šo spēli tik ļoti, ka tā man atgādina fortnite, un es mīlu visus varoņu ieročus, un viss šajā spēlē ir ļoti labs, viss šajā spēlē ir labs. es tev saku lielu vau, tu tikko izveidoji ļoti labu šedevru Dažreiz es vienkārši lieku citiem cilvēkiem mani nogalināt, un tas ir ļoti skumji par to, kas notika ar kaķi
Mad GunZ shooting games online Darbības spēles bcoy
NELEJUPIELĀDĒJIET. Pārāk daudz reklāmu, un, ielādējot tiešsaistes spēli, jūs nesaņemat nevienu spēlētāju, ar ko spēlēt. Šī ir burtiski viena no visvairāk atkritumu spēlēm mobilajās ierīcēs
Šī spēle ir ok
Šķiet negodīgi, jo daži spēlētāji jau ir pārspējuši bruņas un ieročus, savukārt, no otras puses, mums ir tikai sliktie ieroči, un arī atlīdzības sistēma ir diezgan slikta, piemēram, kurš mūsdienās dod 1-10 monētas, un sliktākais ir tas, ka jūs varat saņemt 1 monētu.
Spēles tēma ir ļoti jauka, taču grafikas kvalitāte ir zema, tāpēc ir nepieciešams šis atjauninājums un ir nepieciešams fona atjauninājums.
Mad GunZ: online game Laga qtjl
Izgriež daudz un beidz spēli uz jums. Cilvēki tevi nogalina ar cirvi no 10m attāluma...jā ok. Nepieciešams daudz darba un kļūdu šķirošana.
Ņem citus spēļu varoņus un ir sliktāka pixle gun 3d kopija, un logotipā ir lietas, kas kopētas no fortnite.so, ja vēlaties labāk spēlēt pixel gun 3d.
Tas nav tik labi
Briesmīga kontrole, un tas ir veids, kā grūti nopelnīt naudu un XP. Es domāju, ka arī ar sitieniem ar galvu jums vajadzētu spēt nodarīt daudz lielāku kaitējumu.
VISIEM GUNZIEM IR PĀRSKATĪGA CENA, PALĪDZIET TOS LĒTĀKUS, UN TUR ARĪ VIŅA VĀRDS IR VĀJS2 PLS BAN VIŅU VIŅŠ SKATĀS, KA VIŅŠ NEMIRST UN VIŅŠ LECĀS TIEŠĀM AUGSTI PLS BAN VĀJAIS2
Man patīk spēle, jo tajā ir daudz darāmā, taču spēlē esmu redzējis daudz hakeru, pretējā gadījumā spēle ir jautra, kaujas spēle ir grūti iegūt ieročus, tāpēc man ir daudz pūļu, lai tos izstrādātu. Spēle ir ļoti laba, lai būtu patiesība.
Tas ir labs (stāsta režīms ir nedaudz grūts, es to izdarīju ļoti slikti.) Tā labā atkarība, dusmas, satraukums
Nē, es gaidīju stundu, bet tas netiek ielādēts, tas pārstāja darboties, bet es zinu, ka spēle patiešām ir lieliska, taču pārbaudiet to, lūdzu, pārbaudiet 😥😿😭😭😭😭
Labākā spēle jebkad 😚 Bet šeit ir dažas reklāmas pēc katra mača.😐
Nav slikti skaņas efekti jāuzlabo un
Šī spēle ir tik jautra, ka es gribu to spēlēt visu dienu
Šī spēle ir vissliktākā, kad es spēlēju vairāku spēlētāju spēli. Tajā vienmēr ir teikts, ka savienojiet vēlreiz, neinstalējiet šo spēli😡😡😡😡😡😡!!!!!!!!!!!!!!
Tā ir ļoti laba spēle, kuru es liku savam draugam to spēlēt un teicu, ka viņam tā patīk, un kopš tā laika mēs spēlējām kopā
Sveiki un priecīgus Ziemassvētkus, vai varu ziņot par kļūdu, kas mani sadusmo, tā ir kļūda, kas neielādē karti, un es nevaru spēlēt nekādu MultiPlayer opciju. Ceru, ka tas tiks novērsts un atkal priecīgus Ziemassvētkus!
Tā ir ļoti jauka spēle, taču ir dažas lietas, kas jums jāuzlabo: es domāju, ka jums vajadzētu pievienot vairāk ieroču un ļaut spēlētājiem pielāgot savu raksturu, piemēram, matu krāsu, acis, t-kreklu un bikses un vienu no galvenajām lietām. Būtu jāuzlabo nauda, jo katru reizi, kad es uzvaru maču, es nopelnu tikai 6 USD, es domāju, ka jums vajadzētu darīt, ka katra nogalināšana ar ieroci ir 10 USD, bet par tuvcīņas nogalināšanu jūs saņemat 15 USD, un radās problēma, ka es un mana nejaušība komandas biedriem mēs nevarējām pakustēties līdz 30 sekundēm.forši
Šī spēle ir jautra, taču tai ir jāmaina kaujas karaliskās kartes. Ir arī nepieciešams vairāk ieroču un ādu.
Kad es spēlēju battleroyal, tas aizkavējas, lai gan man ir labs internets. Izņemot to, ka rakstura kustība nav gluda un arī nav mērķtiecīga.
Nederīgs atjauninājums...mans ierocis atiestatīja visu jauninājumu, tiešām sašutis!!! Pēc nedēļas nevar pievienoties jebkurām spēlēm, velti izniekot visu savu VIP punktu, kāda jēga lv up un fuc# atiestatīt manu jauninājumu
Patīk, ka ar spēli nekas nenotiek, datorā un mobilajā ierīcē tas ir pilnīgi labi, bet, ja jūs varat mainīt vadības iestatījumus, turklāt viss ir patiešām labi un, iespējams, jūsu mobilais tālrunis būs tikpat lielisks kā dators, paldies jums un ka pagaidām viss.
Tas ir tik jautri, ja jums ir spēle, kurā varat izveidot savu ādu, taču problēma ir, sākot no 1. līdz 101. solim, tā uzkaras! un tas avarē! Radītāj, es piedāvāju šī ekrāna uzlabojumus un piešķiru jums 5 zvaigznes par to, kā arī ļaujiet man izveidot savu apvalku un ļaut spēlētājiem to redzēt!
Mad GunZ - battle royale Aksi xgl
spēles ir lieliskas, taču katru reizi, kad noklikšķinu uz video saites, spēle tiek atkārtoti ielādēta un sākas no jauna. nevar paātrināt ieroču modifikācijas utt.
Castle Fusion Idle Clicker Jednoduché hry fto
Uhh, spēle ir patiešām jauka. Bet lieta tāda, ka uzņemšanas kvalitāte ir slikta (nav tik slikta). Spēlēt ir jautri, taču arī izveidot savu karti ir slikti, un kaujas karaliskā spēle ir vienkārši neveiksmīga. Man ļoti nepatīk battle royale, jo karte ir maza, tāpēc ir ļoti maza iespēja, ka jūs uzvarēsit. Īsumā spēle ir jauka, tai ir nepieciešami uzlabojumi, un tajā ir dažas kļūdas. UN IZSTRĀDĀTĀJI IZSŪC, VIŅI TIKAI KOPĒJA SAVU SPĒLI UN IZLAIDOJA TO MAD BATTLE ROYALE VĀRDĀ. VIŅI TIKAI MĒĢINA NAUDU
Trash dead spēle pēc 16. līmeņa, pagaidiet 10–20 minūtes, lai iegūtu tikai 4 spēlētājus un visi maksātu, lai uzvarētu spēlētājus. Jūs pat nevarat nogalināt, ja vien par ieročiem un bruņām nav jāmaksā simtiem dolāru. Netērējiet savu laiku.
man patīk spēle, bet....... ja es spēlēju mad gunz kaujas karaliskā spēlē, grafika vienmēr ir zema, pat ja iestatījumā grafika ir augsta... automātiski pazeminās..... lūdzu, izlabojiet to
Celtnis darbojas lieliski, bet jūs varat izvēlēties savu karti mana mīļākā karte siltumnīca man tā ir jāmaina vēlreiz, bet netika paņemta es ienīdu Lūdzu pievienojiet diagrammu, lai jūs varētu izvēlēties savu iecienītāko