Post by nighvannondlanri on Feb 19, 2022 19:40:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult raha ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
Ma armastan seda mängu, kuid seal on mõned asjad, mida nad saaksid parandada, näiteks mitme mängijaga režiimi lisamine. Samuti sain lekkinud nahad kätte, loodan, et tulete ka sellega välja!!! See mäng on nii suurepärane, et muutsin oma nime Demo Derby 2-ks. Soovitan seda kõigile, kes vajavad suurepärast mängu. Leidke minu YouTube'i kanal, otsides YouTube'ist üles Demolition Derby 2, ja leiate minu kanali surnud politseiautoga. Jätkake selle mängu suurepäraseks muutmist!
Vestimäng
See on fantastiline mäng ja ma armastan seda. Loodan, et saan ühel päeval esikoha, see on hämmastav ja väga kasulik
Hea auto paak
Hea, kuid vajaks rohkem võimendatud autosid. Ja mulle meeldib autodele veel värvilahendusi teha.
See on vähe kena nii ainult 2 tärni kahju, kuid see on hea.😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😊😊 😊😊😊😊😅😅😅😅😅😅😅😅😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄i tahavad öelda, et see on väga hea 🤗😀😀🤗😀🤗 🤗😀🤗😀😀🤗😀🤗😀🤗🤗😀😀🤗🤗😀😀🤗😀🤗😀🤗😀🤗😀🤗😀🤗🤗😀😀🤗🤗😀🎟🎖🎟🎖🎟🎖🎟🎖🎟🎖🎟🎖🎟🎖🎟🎟 🎖🎖🎟🎟🎖🎖🎟🎀🎀🎁🎁🎀🎀🎁🎀🎁🎁🎀🎀🎁🎁🎀🎁🎀🎁🎀🎁🎀🎀🎁🎀🎁🎀🎀🎁🎁🎀🎁🎀🎀🎁🎀🎁🎀🎁🎀🎁🎀🎁🎀 🎁🎁🎀🎁🎀🎁🎀🎁🎀🎁🎗🎀🎗🎀🎁🎀🎗🎀🎗🎎🎎🎏🎏🎏
Demolition Derby 2 रेसिंग qgvp
See on kõigi aegade parim mäng Täpselt nagu sa saad teha kõike ja kõike, nagu kõike, nagu kõike, kutt midagi, kutt ja kõik see värk ja nagu kõik see värk, nagu ma tõesti ei tea, aga seal on see mäng, mille nad pidid panema arvustus, et saaksin selle mänguauto, millega tutvusin, et saaksin selle auto, sest see näeb välja nagu A ja ma arvan, et see" Ja selles mängus saate teha mida iganes, näiteks panna politsei enda peale, võite autod tappa ja kõik need asjad nagu jah, saate
Väga hea mäng, soovitan
Demolition Derby 2 Jeux de courses fhuk
Mobile Legends: Bang Bang Acción jfa
Selle graafika on halb. Ärge mängige seda, raiskate oma MBS-i
Suurepärane mäng, aga pöördenupud peavad olema suuremad ja need vajavad Lamborghinit
See mäng on nii hea, et tank on mulle tõesti muljet avaldanud
Töötab ok..
Mulle meeldib see päris palju, MA TAHAKSIN Koolibussi
Ma vihkan seda mängu ühel põhjusel. See tõrkub alati ja see paneb mind kaotama mõned võistlused ning enamikul juhtudel, kui ma tahan võistelda, lahkub see mängust. Aga tegelikult mulle see mäng meeldib ja ma tahan näha seda autot, mis on kaetud.
Raskete pöörete tegemisel jookseb see kokku ja lukustub. Olen selle kaks korda uuesti installinud kustutanud. Ei ole muutust.
Laskumismäng, ei paista tegelikult võitmist tasuvat, kõike näib olevat mängides ostetav, aga kuidas on lood võrguühenduseta? Mängu avades oli mul reklaam, pole sellest ajast peale teist näinud, kuid sellest ühest reklaamist piisab, et litsentse sagedamini kontrollida, tundub, et see töötab ka võrguühenduseta. Loodetavasti kaotavad nad selle üksiku reklaami, kahju, et mitmikmäng pole valik. Redigeerimine: liiga palju reklaame mängides ja Internetiga ühendatud, parem võrguühenduseta. Kui nad pakuksid pigem reklaamide eemaldamist kui autosid, maksaksid selle eest, kuid mitte autode, desinstallimise eest.
Kohutav mäng, autodele mõeldud mündid on jube kallid
See on hea mäng. Kui me mängu alustame, tulevad kõik ja löövad meid ning jäävad kinni
Mulle tõesti meeldib see! See kõik puudutab kokkupõrkeid ja võidusõitu!!!! Tahaks, et kohandatud auto oleks suure mootori ja naeltega dragracer
Lahe mäng ja see annab mulle seda mängides vanad mälestused tagasi
lahe mäng, kuid muutub väga korduvaks. samad tasemed. mäng jääb ka maha... päris halb. igav hakkab väga kiiresti.
Tere, mulle väga meeldib teie mäng. Inimesed arvavad, et Velocita on W Motors Lykan Hypersport, kuid tegelikult on see Zenvo ST1. Ma tõesti tahan, et paneksite rohkem sõidukeid, värve ja roboteid, sest viimane sõiduki värskendus oli Hummer H1, tuntud ka kui Hammer. Nagu ma tahan, et paneksid mängu elektriautod. Ja lisage mängu veel 5 NPC-d nimega Gizmo, Noah, Jake, Daisy ja Phantom. Lisage ka W Motors Lykan Hypersport, sest inimesed arvavad, et Velocita põhineb sellel autol, kuid see pole nii. Ja palun lisage EV-d. Palun?
Lags, ei saanud seda mängida, sest see läks pidevalt katki
ma armastan seda mängu, ma tahan oma lemmikautot paluneeee!!!
Palun lisa mclaren
Hull on see, et laadisin selle mängu oma pojale alla ja võtsin tema mängu üle nagu kogu aeg, mil ma siin olen. Isegi tööl lõunapausil olen ma selle nimel, et kõik autod ära osta. Isegi selle mängu 3. osa on lahe, kuid miski pole parem kui see mäng kõigile minu siin olevatele mängijatele, lisame üksteist ja JAM OUT... Vean kihla, et võidame teid kõiki. Tule testi mind ja vaata, kas suudad mind võita. Vean kihla, et sa ei saa lol
Hea ja hea graafikamäng....kuid neil on vähe vaja täiustada ja graafika kallal töötada
See mäng on hea, kuid asi on selles, et nad ei paista kunagi mängu värskendavat. Olen üsna kindel, et see on sellepärast, et nad teevad uusi mänge, kuid siiski tahan ma väga uut värskendust
Demolition Derby 2 Racen diwf
"Siseringi" rajal on viga. Pärast esimest ringi ütleb see, et lähed valele poole.
Mulle meeldivad kõik selle mängu autod😁
väga lõbus, kuid ma soovin, et mul oleks võimalus taastada ostud, mille tegin, arvestades uue telefoni ostmist. 3 tärni, kuni see on saadaval
Lõpeta Hea, kuid mitte nii hea graafika ja juhtimine, see võib olla improviseeritud, sujuvam ja suurepärase graafika korral pole selles mängus midagi, ainult on auto purunemine, autode võitlus, see on kõik, ei midagi muud, seal peab olema palju rohkem hämmastavaid asju selles mängus, nii et palun tehke selle mänguga rohkem ................................... .................................................. .................................................. .................................................. ...................
Lõbus, alguses suht aeglane ja pikad lisad. lahe oleks natuke realistlikumaks muuta.
05 päeva pärast läks igavaks. Võib-olla, lihtsalt võib-olla, kui lisate monster trucki, siis boringnis muutuks, mulle meeldiks suurem kiirrada, nagu Indy 500 rahvuslik kiirtee. Ja üks neist Indy 500 võidusõiduautodest.
Hea vabaajamäng
Vajab palju täiustamist autode kiirenduses
Palju kontrolliprobleeme
Väga tüütu. Jätkake väljaviskamist. Ei saanud isegi mängida.👎
eepiline