Post by demifotina on Feb 11, 2022 13:17:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničen primogems ▞▞▞
▞▞▞ Bike Race:Motorcycle Games 2022 version ▞▞▞
igra je ok
Malo je dobra ne ono baš baš dobra
Odlicna samo fali jos levela!Kupio sam 2 motora ghost i super bike Sada ima dosta lvla tako da 5.0
Sviđa mi se ova igra, ali neću je platiti nakon 3 razine
Pre kup samo neki levi drski ali super
RIJEKA - Sutra, u subotu, 2. listopada 2021. godine, kroz Rijeku će proći sudionici Međunarodne biciklističke utrke Cro Race 2021.
Igra je preteška.... također treba više učitanog zaslona
Volim ovu igru. Super je, ali događaj svjetske turneje nije dovoljno dobar. Vrtnje su tako namještene, uvijek dobijem 1 zvjezdicu ponekad 2 zvjezdice, ali nikad tri zvjezdice, to je doslovno moja jedina zamjerka jer volim sustav u kojem dobivate dragulje svaki dan tako da zapravo možete nabaviti nešto bolje opreme Sjajna igra
super kontrole bez ikakvih dodataka i hrpa različitih stilova koje možete birati ooo i lol ovo je moj omiljeni dio koji možete igrati s ljudima koji koriste mutiplayer ovo je moja omiljena igra broj 1 i potpuno je preporučujem isprobati je besplatno
Novi update je pre pre glup
Volio bih da je kao nekad. Svi su objavili prečace na Youtubeu, a meni nedostaje gledanje. Sada više od polovice njih koji su igrali prije 3 godine ne igraju više zbog nedostatka ažuriranja. Samo bih volio da je kako je nekad bilo
oo
Ovo je superrrr 😱
jaaaaaaaaaako
SUPER zabavno i jednostavno!! Ne zamaraju vas ni hrpom reklama.
Ma vrh
Lamo
Ova igra vam daje besplatan novac za korištenje, ali je ne možete koristiti. Mislim da to nije pošteno jer bi mogla biti djece koja igraju ovu igru da kupe novi bicikl s tim besplatnim novcem i na kraju potroše vlastiti. Ova igra je ipak zabavna.
S vremena na vrijeme probam ovu igru i sjetim se zašto je sranje. Dizajn razina na kraju igre je kao da je 8-godišnjak shvatio kako koristiti line rider i napravio hrpu "ludih razina". Brzo stari, nikad se ne može reći što slijedi.
Cool, ali mrzim kontrole nagiba
Ovu sam igrao prije ~7-10 godina i bila je to jedna od mojih omiljenih igara. Upravo sam ga ponovno preuzeo i ima KONSTANTNE reklame i morate platiti smiješan iznos za sve dobre bicikle. Prije nije bilo ovako.
Dobra igra. Ali još uvijek ne dobivam ažuriranja na prvoj verziji i pokušavam shvatiti kako je ažurirati. Pokušao sam na mnogo načina i nijedan nije uspio. Stoga se nadam da android playeri nemaju isti problem. Ako to učinite, vjerojatno biste trebali ići napraviti opciju povratnih informacija.
Gamersgate možete li napraviti još jedan
Volio sam ovu igru kad sam imao 8 godina i pronašao sam je i volim je i danas, samo bih volio da bi joj kontrole malo bolje poboljšale, kao što bi stavili 2 gumba za naginjanje naprijed i nazad, to bi igru učinilo samo malo boljom
Saw Machine.io Arkadne igre mdaz
Moto X3M biciklistička utrka 1.8.4 MOD APK otključana ... Tako voljena uzbudljiva flash igra eksplodira na mobitelu. Moto X3M donosi strašan trkaći bicikl s
Sjajna igra, sjajna grafika, ponekad želim da je malo osjetljivija na naslon. Osim toga vrlo nostalgično i solidno!
To je dobra igra. Ali nema kutija s blagom i darova iznenađenja. Kontrolni sustavi su vrlo jednostavni. Postoje samo novčići za prikupljanje što nije tako zabavno. Ali možemo raditi backflip i frontflip što je najbolja stvar. U ovoj igri ima previše reklama. Igra nas uvijek traži da igramo na razini za više igrača.
U redu je. Otkad su se dogodile VIP stvari, kvaliteta igre je jako pala.
Najbolje igre s utrkama za PS4 i PS5 - PlayStation
Zabavna igra, ali platite za pobjedu. Turniri su namješteni, plaćajući dobivate dobar bicikl
Bike Race:Motorcycle Games Ötmə fin
Dobra igra i zabava... bila je onemogućena neko vrijeme, ali sada se vratite.... Dobar način da se prođe vrijeme... i potrebno je malo da postane dobra... funkcije za više igrača su vrlo konkurentne...
Bike Race:Motorcycle Games რბოლა qmy
Zabavna igra, ali me razljutila kada sam imao sve bicikle, a onda sam imao samo prvi bicikl
UPOZORENJE ova igra kaže 'besplatno' TO NIJE Naplaćeno mi je £99 za jednogodišnju pretplatu i odbijen mi je povrat novca (nesvjestan dok nisam provjerio svoj bankovni izvod). Ako ne otkažete, ovaj iznos će vam se naplatiti SVAKE GODINE. APSOLUTNO ŠOKANTNO!!!!
super igra je godinama jedna od mojih favorita svih vremena.. samo bih volio da možete dobiti više besplatnih stvari..
Isprva sam ovo igrao, ali sam napustio ovu igru 2 godine što se tiče ploča, ali kad sam se vratio ovoj igrici bio sam šokiran kad sam vidio da te sada prisiljava da kupuješ stvari kao što su bicikli, pa joj dajem 3 ZVIJEZDICE
Sjajna igra, u potpunosti preporučam, ali budite svjesni ovih stvari. 1. Podrška za pomoć NE BRIGA. Dvaput sam naletio na hakera pod imenom Unknown s vremenom manjim od 1 sekunde u načinu turnira, a podrška za pomoć nije odgovorila ni na moje pritužbe. 2. Preteško je nabaviti turbo bicikle u turnirskom modu. Pokušavaju vas natjerati da kupite škrinje (pravim novcem) samo da biste imali priliku za dio turbo bicikla. 3. Duel način rada ne radi dosljedno. Rijetko mi daje protivnika za utrku pa ne mogu igrati ovaj način
Igram u duelu i steka mi ne mogu se micat ja sam prije na cilj a ovaj drugi je pobjednik tooooo pre glupo i grozno steka ko vrag
Sjećam se da sam pronašao ovu igru prije 2 godine bila je jako zabavna. Sjećam se svega što sam igrao na mobitelu, čak ni fortnite, ali onda mi je dosadilo nakon nekoliko tjedana i tako sam odlučio izbrisati igru 2 godine kasnije, igra se promijenila mnogo grafike, dizajna, razina itd. stvarno mi nedostaje stari
Sjajna igra s općenito fantastičnim performansama, ali programeri moraju popraviti povezivanje računa. Izgubio sam sve svoje bicikle na turnirima nakon što sam vratio svoj račun s kojim sam ga povezao i to se dogodilo više puta. Nadam se da ćeš uskoro doći do rješenja.
Dob daa
Volim ovu igru, ali postoji nešto što treba promijeniti kada igrate multiplayer nakon što se igra završi, nastavlja svirati zvuk motocikla koji igra koristi, to je sve uživajte u ovoj igri i zabavite se s njom! 😜