Post by demifotina on Feb 11, 2022 13:04:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble 2: World Cook 2022 version ▞▞▞
Kitchen Scramble 2: World Cook Santai uroh
Няма проблем
Какъв е проблемът?..къде са новите нива?..мина година или близо година и няма нови нива? Предстои ми да деинсталирам тази игра...🙄
Kitchen Scramble 2: World Cook নৈমিত্তিক xbg
Хареса ми, но изведнъж спря и не знам защо
Би дал повече звезди, но играта, която идва скоро след 5-то ниво, никога не идва
Много хубава игра, добра графика. Не трябва да дава ежедневни предизвикателства на камиони, които са били играни. Когато камионът приключи, не можете да се върнете и да направите предизвикателството. Така че никога не завършвате предизвикателството и същото предизвикателство се връща.
Не е толкова добре
Наслаждавах се, докато приложението стана недостъпно и защо трябва да играем с лост над n, за да постигнем целта от 3 звезди. Ако се справихме страхотно на първия хо защо не.. smh. Сега дори не мога да го отворя
Забавно, обичам да играя тази тук игра, с изключение на факта, че продължава да спира.. Трябва да разтоваря и презаредя и този път все още не иска да играе!! Моля, отстранете проблема..
Наистина харесвам играта поради причината, поради която й дадох звездите. Едно нещо е, че отидох да играя и продължава да ме затваря всеки път, когато отида да играя. Така че за това му давам отрицателни 5 звезди. Готов съм да деинсталирам играта. Тъй като не получих помощ с играта, я деинсталирах. Не го играйте, давам му 0 звезди
Brutal Age: Horde Invasion Stratēģiskās spēles jzbd
Приятно ли е и лесно ли се учи..
Забавно е до известна степен, но надстройките са много скъпи. И сега не мога да удвоя парите си след завършване на нива. Поправете грешката!
Обичайте тази игра!! Но ми свършиха световете за игра, надявайки се скоро да се актуализира.. Липсва ми да го играя
Заседнал на ниво 22........Поправете го, моля, имам нужда от 9 клавиша, но имам 8 и направих всички останали нива 3 пъти оооооо😕
Играта е добра, но те поставят невъзможна цел за преминаване към следващото ниво или трябва да гледате реклами или да им плащате истински пари
Добра игра, но е любезна, ако е трудна.
Ниво 13 се нуждае от повече време като 20 секунди повече
Графиката е твърде малка
Бих дал 5 звезди, но през последните 5 дни приложението продължава да ми се срива, така че няма игра. Току що актуализиран и без поправка.
Съвсем susah nk постигнато.. Всъщност не съм на това ниво.. 😪
Що се отнася до игрите за готвене, това е средно и много работа за преминаване на нива. Усвоих 2, но не виждам как да продължа напред. Няма раздел за помощ
Добра игра, но първата ми харесва повече
Обичайте тази игра. Без реклами, освен ако не искате да ги гледате. И предизвикателство с различните ястия. Огромни благодарности на разработчиците.
Играта ми продължава да казва, че е спряна и приключва играта, преди дори да мога да играя.... работи добре през цялото време, проблемът започна вчера.
Харесвах тази игра, докато стигнах до ниво 18 .. Изглежда невъзможно да мина и се опитах да пусна рекламата, за да продължа и тя казва опа хаха... това е лудо!!!
Много яко! Но кога ще бъдат добавени новите нива Очакване......
Бих искал да дам 5 звезди, но ето защо не го направих, ще съм готов да оценя 5, ако това е фиксирано, обичам тази игра, но отново за 3-ти път ще трябва да я изтрия, изтрих 2 други пъти, защото щях да премина през света 1&2, но когато стигна до 3-ти свят, той не се зарежда, ще се зареди и след това ще се изключи, наистина се наслаждавам на тази игра, играл съм много по този начин, но честно мога да кажа, че това беше един от любимите ми, ако това не може да бъде поправено тогава ще деинсталирам всички заедно
Бих искал да дам още звезди, но все още няма актуализация
Изглежда, че НИКОГА ще изплуват нови нива... Моля, добавете нови нива. Има много игри за симулация на готвене, които са установени и забавни! Не съм сигурен какво се случва, но напоследък нива, на които бих направил над шест хиляди монети, но най-високото, което мога да направя, е 2000 монети. Вече дори нямате опция да удвоявате монетите си. Отказах да правя каквито и да било допълнителни покупки, за да премина към следващото ниво. Ще деинсталирам тази игра. Бях запален любовник.
Уроците са смешни и издигат екрана
Доста добре, харесва ми играта.