Post by nighvannondlanri on Feb 19, 2022 19:49:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече ключове ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Обичам тази игра, но не отнема дори седмица, за да получа всички оръжия, които бих искал повече
Битката за НЕРФ е ВКЛЮЧЕНА! Можете ли да маркирате всички, без да сте уловени? Вземете си Nerf Blaster и ги изкарайте! НАПРАВЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯТ ПРАНКСТЕР!
NERF Epic Pranks! Hành động zgub
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Santai ddi
Яка игра е забавна.
Грррр!!!!! Би трябвало да е забавно....НО... Рекламите по време на ниво не са включени. Това + фактът, че новите оръжия, които печелите, не могат да бъдат събрани, тъй като през повечето време нямате достъп до рекламите (няма да се зареждат), дори и да успеете да гледате едно...без оръжие. Деинсталиран. 😞😞😞😞
За много реклами след всяка игра трябва да се работи и, по дяволите, ще отнеме цяла вечност, за да ми даде наградата си, върху всичко в тази игра трябва да се работи
Твърде много реклами и когато платих без реклами, те все още изскачат.
Играта е забавна... наистина проста, но няма достъп до награди в края на всяко ниво... постоянно буфериране?? Сортирайте това и това е прилична игра. Щях да купя, за да изхвърля претоварването с реклами, но поради грешка ще го пропусна.
Добрата оригинална графика на играта nerf guns също е добре
NERF Epic Pranks! Akční amp
Твърде много реклами и плащайте, за да спечелите
Реклами за дни Всеки път, когато получите подарък, ТРЯБВА да гледате реклама, която е като да купите подарък на някого и да го помолите да ви се отплати.
Това не ви позволява да купувате оръжия, като гледате рекламите... Това ви кара да закупите цялата игра.. За монети и ключове рекламите се възпроизвеждат, когато се опитате да купите оръжие, рекламата се зарежда... Това много много евтин трик
Играта е забавна, но има само ограничени селекции.
Забавна игра, но когато получих новия си телефон, ме рестартира, но никога не бих получил повече маслени неща, ако не беше така, че е забавно и пристрастяващо
Добра игра, но рекламите са безкрайни
Мда, но има твърде много проклети реклами! Не отделяйте на тази игра никакво време от ценния си живот.
мех игра, но рекламите! Имам нужда от тях, но не заключвайте бластерите, които сте спечелили след рекламни стени.
Тази игра е буквално боклук, защото играх, след което исках да играя отново и тя изтри целия ми напредък без причина и така си върнах напредъка с всички герои и всички безплатни бластери и просто изтри напредъка ми отново без причина тази игра е боклук и е гадна, не инсталирайте тази глупава игра, това е загуба на време, повярвайте ми, никога повече няма да инсталирам това
Това е забавна игра, но те могат да направят повече Buter от това и толкова много реклами и можете да я опитате. 😒😘😍
Наистина ли? Проправяте си път до нивата, само за да гледате реклама, за да получите своя бластер. Абсолютна шега.
Обичам тази игра, тази игра е толкова добра
защо, по дяволите, е направена тази игра. Този вид игра не трябва да се прави, причината, поради която не харесвам тази игра, защото ни казва да гледаме добавката, за да отключим новите оръжия, това е достатъчно за вас, момчета, че най-малкото играем и понякога виси, сякаш ни показва добавянето тогава при закупуването на новия пистолет показва, че добавката се зарежда и също дълго време, оценявам цялата ви работа, но моля, отстранете този проблем, благодаря ви😔😑😤😬
Добра игра, но рекламите ви не се отварят, така че загубих 2 кутии и оръжията дори не могат да удвоят парите, моля, поправете, аз все още ще играя тази игра и когато настъпи датата на актуализиране и е по-добре, ще я оценя повече, благодаря ви, че прочетохте това
Забавна игра, но....... Трябва да гледате реклами за всяко оръжие. И множителят на наградата за реклама не ви дава точна сума. Например награда от 60 монети, умножена по 5 след реклама, ми дава само 240, а не точни 300
Много нереалистично, особено оръжията, по-скоро като рекламен симулатор
Много добре
Добра игра, но не получи ъпгрейд. Моето дете случайно плати за VIP и без реклами. Не исках това, но не можах да получа възстановяване. Най-лошото е, че все още получаваме реклами и не получаваме каквито и да са VIP предимствата.
Играта постоянно губи вашето ниво и ви започва отначало. Принудени сте да гледате рекламни спотове от 30-те години на почти всяко ниво. Плащането за премахване на реклами премахва само произволни такива, които се появяват в средата на ниво вместо в края. Hasbro трябва да се срамува, че името им е свързано с такова крещящо натискане на реклами.
NERF EPIC PRANKS! - Упътване за игра Част 4 - НИВА 55-70 (iOS Android) ... Оформил съм h4 етикет, за да използвате курсивен стил на шрифта font-style: italic; .
Изтегляне на приложения за Android Scary Teacher 3D .apk. Разработчик: Z & K Games. жанр: Симулационни ... Изтегли NERF Epic Pranks! apk NERF Epic Pranks!
Играта е страхотна и доста готина е шега на Nerf guns и не се хващайте! Добре, защото ме хванаха три пъти, но е смешно, че кой е направил тази игра, е много готина и забавна 😅 няма да лъжа тази игра е някак готина и щях да играя Roblox, но тази игра току-що излезе като през 2021 г. тази игра е толкова нова и тази игра се нарича Nerf epic лудории хей, четете това харесвам те, това е всичко, което казвам, така че сбогом ще се видим скоро около октомври окей чаоееее
Обичам тази игра, но има твърде много реклами. След като завърша ниво има реклама.
Всеки път, когато се опитам да гледам реклама за допълнителни монети или пистолет, тя не работи, но когато натисна не, благодаря следващото добавяне се зарежда и играе без проблем
Имайте tag създава не курсив текст в курсив ... - Nickfish2008
ЗАЩО ТАЗИ ИГРА Е ТОЛКОВА ЛОША?!!?!!!Моля създателя да направи така, че не трябва да гледате реклама, за да получите пистолета, който отключите. МОЛЯ, НАПРАВЕТЕ Я ТАКА, ЧЕ ЩЕ ГО ОТКЛЮЧИТЕ ДА Е ВАШ, ПЕРИОД. Надявам се, че можете променете това.🙏И също така искате да се добавят още оръжия и може би Fortnite танци също.✌
Добра игра за забавление, но има много реклами
NERF Epic Pranks! Akční evsz
Реклами през цялото време същият стар геймплей
Това е отлична игра. Но когато достигна високо ниво и изключа устройството си и след това отново на него, виждам, че отново съм на първо ниво. Моля, поправете това.
Добра игра, но унищожена от реклами
Добра игра, но... Има много реклами
Загубих всичките си бластери и героите, които съм събрал, защото тази игра се нулира сама! Не само веднъж, а два пъти тази седмица!!
Добре е, но твърде лесно и рекламите трябва да го охладят също защо трябва да гледате реклама, за да отключите неща?
Прекарах 97 болезнени нива, само за да получа всичко възможно, без да плащам. Има реклама на всеки 2 нива и след като достигнете достатъчно високо ниво, за да отключите нов пистолет, има реклама, която трябва да гледате, за да я отключите, за да можете да играете с нея веднъж и след това да гледате друга реклама, която да бъде пусната в завъртане колелото тип bs само за да играете едно ниво след това и да изядете друга реклама. Някои от рекламите не можеха да се пропуснат и това беше болезнено. И последно, повечето оръжия бяха еднакви. Определено не си струва да играете много.
Когато погледнах тази игра в playstore и я разбрах. Но тогава разбрах, че тази игра не е добра. Защо, защото не прави оттогава! Няма презареждане и това прави играта нереалистична. Освен това всеки път, когато отключвам пистолет, трябва да гледам 20-минутно добавяне! Тази игра според мен е много лоша. Не предпочитайте да изтегляте тази игра. 1 звезда
Като цяло... Мех. Много реклами, които могат да се показват на всяко ниво или на всяко друго ниво. Много малък контрол с автоматичното прицелване и какво ли още не. Честно казано просто бих чакал по-добра игра на NERF. XD
Тази игра трябва да добави оръжията Roblox nerf, моля, игрите на Homa, добавете Roblox nerf guns
Тази игра не само е болезнено проста и лесна, но дори не можете да напредвате правилно! След почти всеки един рунд получавате реклама и след това не можете да гледате реклама, за да отключите следващия пистолет, което вече е доста ненужно. Искам да кажа, разбирам, че рекламите ви трябват за пари, но това е твърде много. И да, няма функция за реклама... която не всеки може да си позволи.